Amenajari gradini

"Natura reincepe mereu aceleasi lucruri, anii, zilele, ceasurile; asa se creeaza un fel de infinit si de eternitate." Blaise Pascal

 Beatles befire they died

Spatiul din preajma casei dumneavoastra poate fi oricand un loc unde sa gasiti relaxarea mult dorita si sa va bucurati de natura. Este important ca gradina dumneavoastra sa fie conceputa astfel incat sa va puteti bucura de cele mai frumoase momente petrecute cu familia si prietenii, relaxare si multa liniste.Toate acestea sunt consecinte ale unei executii profesioniste si experientei in domeniu. Pornind de la micul spatiu verde din fata casei pana la terenuri vaste, acestea vor deveni adevarate oaze de relaxare si frumusete.

Spatiile mici pot fi amenajate, fara gazon, inlocuindu-l cu suprafete de pietris, pontoane din lemn si pavaje din piatra. Cunoscand ciclul de viata al fiecarei plante, vom avea grija ca gradina dumneavoastra sa fie mereu verde in functie de anotimp.

Spatiile largi pot fi amenajate cu alei discrete din caramida, pavele, pavaje sau pietris, intrerupte din cand in cand de cate un firicel de apa amenajat ca un bazin sau in cascada, cu un podet de lemn.

Aspectul verde al gradinii dumneavostra va fi pastrat cu ajutorul sistemelor de irigare si protectie impotriva intemperiilor.